AsaLindgren

"Irrar runt i universum"

Snart dax igen!

Publicerad 2009-01-29 23:04:29 i Allmänt,

Imorgon är det dags för den andra föreställningen på folkan i Haparanda. Förra gick riktigt bra, trots ett katastrofalt genrep! Förra veckan var det närmare 80 pers som var och kollade och denna vecka är det bokat för över 100! Det är verkligen roligt att vi får så mycket publik!

Jag har tagit ledigt imorgon för jag  behöver lite sovmorgon. Det har varit så himla lite sömn på sistone. Det har varit fullt upp med teatern, jobbet och familjen! Min dotter har fyllt 18 år och det har firats vid 2 tillfällen. Första gången hade hon fest för sina kompisar den 17:e (hennes riktiga födelsedag) och sen hade vi fika med tårta för släkten i tisdags. Jag jobbade över på måndan, kom hem vid 20-tiden och började baka en kolatårta. Den första tårtbotten misslyckades för jag satte i för lite margarin:( Den andra lyckades men när jag kokade kolan (som alltid brukar ta 1 timme att koka) så tjocknade den fortare än vad den ska, och innan jag hade fått ut den på tårtan så var den så tjock så den var svår att bre ut! Tårtan blev fruktansvärt ful! Linnea försökte trösta mig och sa att vi kanske kunde sätta någonting på den så att det inte skulle synas hur ful den var. "En handuk" föreslog jag! Men hon hade menat någon garnering.

Ja, tårtan blev ful men det blev jättegod!

Här har ni mig som Eva i "I`m gonna marry Vinnie Vincent" (ser ju tamejtusan ut som en vampyr) 

Hallå hela pressen!

Publicerad 2009-01-16 08:02:42 i Allmänt,

Vi har blivit intervjuade i NSD. Artikeln fanns i tisdagens tidning. 

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4363488


Ikväll ska vi alla spela roddar-roller! Ljus och ljud ska transporteras ifrån Seskarö till Haparanda och sättas upp på Folkan där. På söndag ska  vi repa på den scenen.

Samtidigt med allt detta så ska jag fixa en 18-årsfest. Min lill-tjej blir alltså myndig på lördag och ska ha fest för ett litet gäng kompisar (det får bli litet för lägenheten är ju liten). Jag blir tvungen att hålla mig borta hemifrån (Begriper ni varför jag, moi, inte får vara med? Snacka om utfrysning och mobbing!) men jag ska finnas i närheten. Redo att gripa in om det händer något eller om grannarna ringer till mig och klagar att det är för livat!

See ya!

Minnesförlust?

Publicerad 2009-01-13 23:02:03 i Allmänt,

I somras satt replikerna som en smäck.... Men nu verkar det helt hopplöst! Jag har helt plötsligt börjat kalla min tvillingsyster i pjäsen för Eva. Det är bara det att det är jag som är Eva! Min rollfigur heter Eva! Hur ska detta gå? I söndags kallade jag även Anna-Lenas rollfigur Cattis för Eva? Jag vill tydligen döpa alla till Eva! Man kanske skulle döpa om pjäsen till "Vinnie Vincent och de fem Evorna"?

Igår träffade vi NSDs reporter Linda som skulle skriva ett nytt reportage om oss. I somras hamnade vi ju på en massa Kiss fan-siter tack vare hennes reportage. Får se om det kan upprepas!Jag har fått frågan om var biljetter kan bokas och köpas och det kan man alltså hos Haparanda Teaterförening.

Det glömda nyårslöftet!

Publicerad 2009-01-08 21:15:01 i Allmänt,

Jag glömde ju bort att berätta om mitt nyårslöfte! Jag har inte lovat att börja banta eller hårdträna, om det var det nån trodde.

Nej då. Jag ska börja leva loppan! Inte "Party, party" varje dag, nej! Men jag tänker börja ta vara på fler tillfällen till att ha roligt och må bra. På alla sätt! Om jag t ex  mår bra av att slappa i soffan medans jag glor på TV och äter godis, eller om jag vill gå ut och roa mig både fredag och lördag samma helg, så ska jag göra det! Och om någon har någonting emot det så får de hålla det för sig själv. Annars (här kommer ytterligare ett nyårslöfte) så ska jag fräsa och bita ifrån så att det både hörs och syns. Så det så!

Ciao!

Dramaze!!

Publicerad 2009-01-05 19:27:25 i Allmänt,

Vår teaterensamble har bytt namn! Nuförtiden heter vi "Dramaze"! Anledningen till namnbytet är att vi nu blivit en egen, självständig förening samt att om man sökte på nätet på Dramix så dök det upp information om nåt sorts armeringsjärn (eller något liknande) som hette Dramix i massor. Vi vill ju bli hittade lätt och enkelt så därför tog vi nåt som inte ännu fannas på nätet! Dramaze! Smaka på det du! En blandning av dramatik och förmåga att förvåna!

Men, i alla fall, nu pågår repetitioner inför våra föreställningar av "I`m gonna marry vinnie Vincent" den 23:e och 30:e januari. Imorgon ska vi träna i ottan och sen efter det åker vi in till stan för att inspektera scenen. 

Jag måste bara få säga att jag är själaglad att få tillhöra denna lilla teatergrupp bestående av 5 mogna kvinnor med härlig humor. Man får alltid flera tillfällen till hejdlöst gapskratt när vi träffas! Det är verkligen som "balsam för själen" att få tokskratta tills man kiknar! Livet vore gråare och tristare utan mina vänner i Dramaze!

So long!
Gott Nytt År!

Publicerad 2009-01-01 01:00:25 i Allmänt,

Känner mig lite så här:


Nyårsafton och vad händer? Jo, vädret gjorde så att den middag jag skulle ha blivit bjuden på inte blev av! Inte bastubadet heller! Här har jag suttit och ätit nyårssupé i skenet av levande ljus...Ensam!
Men jag gick till kusin Theres vid tio-snåret och där spelade vi Wii-bowling och golf. Rätt kul, fakitiskt! Sen gick vi ut för att kolla fyrverkerierna.

Har inte kommit på några vettiga nyårslöften än....

Känner mig förkyld och lite eländig. Det är faktiskt synd om mig!

Om

Min profilbild

Åsa

Årsmodell -63, 3 barns mor, teaterapa som helst bara vill sjunga och dansa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela