AsaLindgren

"Irrar runt i universum"

Tidningarnas nyheter!

Publicerad 2008-05-29 19:15:32 i Allmänt,

Vad har Expressen att erbjuda oss för nyheter idag då? Jo:


"Pinsam fadäs av USA:s utrikesminister" Mitt under Reinfeldst tal på Irakkonferensen gäspade hon stort.

(Var verkligen Irakkonferensen så tråkig, händelselös och oviktig att den största nyheten för Expressens reporter var att Condoleezza Rice gäspade? Jag häpnas! )


"Skönheten sitter i runda kinder"

(Äsch då! Otur för mig)


"Jordbävningen beror på regeringens dåliga karma" säger Sharon Stone om jordbävningen i Kina.
 
(Ska vi svenskar bli oroliga nu?)


"Svenska Eija-Riitta 54 är gift med Berlinmuren". 54-åringen säger att hon aldrig haft sex med en människa, men att hon har älskat med Berlinmuren.

(Va? Man har ju hört talas om våldtäkt på Finlandsfärja. Men sex med Berlinmuren??! Jag har varit i Berlin, jag har sett delar av Berlinmuren som fortfarande står kvar och jag blev i alla fall inte det minsta tänd! Den var täckt av tuggummi!)
Vad har Aftonbladet för nyheter att erbjuda då?


"Visst kan man köpa lycka för pengar". Ny forskning: Rika människor är gladare!

(Jaha! Otur för mig igen)


"Fynda din grannes smutstvätt på auktion"

(Ska man kalla det för fynd? Nej tack! Jag har nog med min egen smutstvätt!)


"Så blir du lättare gravid i sommar"

(Kan man göra det på nåt lättare sätt än vad man gjort tidigare? Det är ju lättare att deklarera nuförtiden när man kan göra det via internet och sms. Detssutom får man tillbaka skattepengarna snabbare. Man kanske kan bli gravid via email nuförtiden? Och med kortare graviditet! Är det på det viset så är det ju klart lättare!)


Tack för idag!

Äntligen tisdag!

Publicerad 2008-05-27 23:06:57 i Allmänt,

Idag skiner solen! Igår var cykelfärden till jobbet rätt blöt men idag kändes det riktigt trevligt!

Igår har var jag tvungen att beställa nytt bankkort. Koden förblev försvunnen från mitt minne! Jag kan inte fatta hur jag kunde glömma den bara plötsligt. Börjar bli lite orolig för min mentala hälsa faktiskt. Tänk om jag plötsligt inte kommer ihåg var jag bor! Eller vad jag heter! Nå..jag kanske blir så glömsk att jag inte kommer ihåg att jag glömt någonting och då blir det ju lättare för mig! Man saknar ju inget som man inte kommer ihåg att man haft! 

I förrgår var det morsdag. En gräslig dag! Mina söner struntade fullkomligt i det! Deras far var ute på sjön under helgen och jag for hem till dem för att de inte skulle behöva vara ensamma. Pojkarna sa till mig att de klarade sig ensamma när pappa är borta men jag tycker att 13 och 15 år är en lite orolig ålder då det kan hända lite vad som helst och eftersom den äldre har moppe så bidrar det till att min oro ökar. Jag begär inte blommor, presenter och tårta på morsdag men gärna en kram och att bli bjuden på frukost. Det är väl ändå inte för mycket begärt? Det enda som hände var att min yngste son började gnälla för att jag hade sagt att jag ville att de skulle komma med till mormor på morsdan. Jag tappade till slut humöret och det blev gräl! Ska det vara så himla svårt att få dem att ställa upp för sin familj nån gång? Nej, det var ingen trevlig morsdag. Jag fick till slut en kram. Av min dotter när jag kom hem till Happis vid 10 på kvällen. Tyvärr var det lite för sent för att bli bjuden på frukost då.

På söndagkväll plockade vi på oss rockoutfiten, hårdsminkning och högklackat! Det var dags att ta foton till affischen för vår föreställning "I´m gonna marrie Vinnie Vincent". Vår ljudkille Micke stod bakom kameran och vi trängdes framför. Det var inte det lättaste! Micke tog bild efter bild efter bild men vi blev aldrig nöjda alla fem. Det var alltid nån som sa "Nej, där var jag ful", "Nej, fy vilken min jag hade där!" etc. Här kommer ett litet axplock av bilderna:

                                      

Look At Me...

Publicerad 2008-05-24 21:01:24 i Allmänt,

....I´m as helpless as a kitten up a tree, osv osv sjöng jag idag! Det gick riktigt bra! Det var Anita, Rebecka och jag som sjöng till Hasses pianospel. Vi tog detta uppträdande som ett övningstilfälle och vi hade riktigt roligt! Jag fick coaching av en god vän efter ett uppträdande en gång och fick rådet att bli säkrare och "styra"  musiken med  sången. Det tyckte jag att jag lyckades med nu! En man kom fram till mig och sa att han tyckte jag hade bra sångröst. Det gjorde mig jätteglad!

Igår fick jag hjärnsläpp! Jag var på väg till Juoksengt och skulle tanka bilen på ST1-macken. Jag gick fram till automaten, tryckte in mitt bankkort och HADE PLÖTSLIGT GLÖMT KODEN!!!! Jag hade använt kortet kvällen före, har haft samma kort i 7-8 år, har bara ett kort men kunde plötsligt inte komma ihåg koden! Jag tänkte att om jag bara får koppla av och tänka på annat så kommer minnet tillbaka. Men Nej! Nu måste jag skaffa nytt kort och kod, sa de på banken. Ännu en kod att komma ihåg!! Jag lyckades ta mig till Juoisengi och tillbaka men bilen gick nog på ångorna sista biten.

Strax börjar Eurovision Song Contest! Heja Charlotte Perelli!

Har du ....?

Publicerad 2008-05-21 23:48:00 i Allmänt,

Sen i måndags har jag fått frågan "Nå...Har du hittat nån ny än?" vid minst 4 tillfällen. Jag vet att det inte är så värst många gånger, men det är bara onsdag idag ! Vilket betyder att jag fått frågan mer än 1 gång per dag! Det är lite jobbigt när kan träffar på någon som man inte sett på ett tag och så kommer frågan "Nå...har du hittat nån ny?" inom max 3 minuter.  Är det verkligen så himla viktigt? När de sen börjar berätta om nån som har separerat efter mig och nu redan har "hittat nån ny" och är sååååå kär så får jag lust att skrika! Är det nån tävling i vem som är snabbast på att hitta en ny partner? Jag visste inte ens om att jag deltog. Måste man delta? Nej! Jag har INTE "hittat" nån ny och största anledningen till det är förmodligen att jag inte har sökt! Och även om jag börjar söka så har jag inte så stora förhoppningar om att hitta nån heller. Ett gammalt ordspråk säger att "Den rätte finns därute för var och en" men min har nog blivit överkörd av en lastbil!
En bekant sa till mig att "männen faller väl bara för dig?". Jag svarade att om det är på det viset så går jag nog för fort så de faller bakom mig för jag har då inte sett eller snubblat över nån än!

Sen är det ju så att det inte räcker bara med att jag ska "hitta" nån. Jag måste ju bli kär också (eller åtminstone lite betuttad) och det är ju det jag inte blir så lätt! Jag brukar ex v inte se snygga killar. Jag menar ju givetvis inte att jag brukar bli blind ibland utan jag menar att jag inte lägger märke till utseende! För 1 månad sen hände det dock! Jag var i Luleå på ett 50 års kalas som hölls på Olivers Inn. Det var fullsmockat med folk där och vi hade jättekul! I slutet av kvällen lade jag märke till en kille på dansgolvet som var snygg! Han dansade med en tjej som såg ut som en fotomodell och jag tänkte att "Så är det! Snygga tjejer får snygg killar!". Det var inget mer med det! Jag lade bara märke till honom! Strax efter det så hade mina vänner börjat samla ihop sig för att avsluta kvällen och jag gick iväg mot garderoben där kö redan hade bildats. På vägen dit stötte jag ihop med den snygge killen som tog fast mig i armen, log mot mig och sa "Hej"! (han hade jättevackra ögon oxå. Jag tror att jag dreglade lite på golvet) Så log han ett vackert leende och frågade om inte jag ville dansa med honom (Wow, va)! Och vad sa jag då! Vad säger man i ett sånt tillfälle? Jag kan då säga att man INTE säger det jag sa! Nämligen "Nej! Jag är på väg hem nu"?! Alltså, är det nån som vet hur dum man får vara utan att spärras in? Jag stod vid garderoben och fick hålla mig från att dunka huvudet mot väggen. Nej, risken att jag hittar nån ny är nog väldigt liten.

Här kommer en bild på lilla Freja! Visst är hon söt?

Ingen kontakt....Klart slut!

Publicerad 2008-05-19 22:48:02 i Allmänt,

Har just kommit hem från senasen. Jag fick inga svar från andevärlden. Men det fanns andra som fick det! Bl.a. en kompis till mig fick meddelande från en rullstolsbunden vän. Jag vet vem den rullstolsbundne vännen var. Det var en kvinna som fick ALS när hon var kring 40 och hon dog för nått år sedan.  En arbetskompis fick ett meddelande från sin pappa som dog hastigt för ca 2 år sedan. Det var folk som fick meddelande om kärlek från sina döda anhöriga. Men jag fick inget meddelande

Varför kan ingen ande bry sig om mig? Jag har en gång fått en hälsning via ett medium till min mamma från min mosters avlidne man. Men varför kunde inte JAG få ett meddelande som var riktat till MIG? Det hade varit skönt om man hade känt att någon bryr sig...död eller levande. Åh Nej och Hjälp! Jag tror att jag har börjat utveckla egoism!

Ved, valp och jazz!

Publicerad 2008-05-19 13:25:45 i Allmänt,

Jaha, så var helgen över för den här gången också! Vad hann man åstadkomma nu då? Jo:

Jag tillbringade lördag-söndag på Seskarö. Där har jag hjälpt mina söner och deras far att vårstäda gården. Det har varit en hel del bråte och ved på gräsmattan som kunde vara skadligt för lilla Freja. Vi hann även kratta en del också. Jag trodde ju att jag skulle slippa kratta där nu när jag flyttat och skaffat mig balkong. Men icke! Det underliga är ju att jag själv faktiskt erbjuder mig att kratta (jag förstår det inte själv ens!).  Vi hann dessvärre inte med allt vi hade tänkt p g a att det regnade igår.

Lördagkväll var det dags att repa med jazzgänget. Det var pianisten Hans som hade fått ett uppdrag om en spelning och kallade därför in sina "sångfåglar". Det är ett bra tag sen vi träffade pianisten sist. Han har gått och gift om sig och har alltså inte haft tid med oss de sista året. Eller, det är väl inte enda orsaken, han har varit mycket utomlands och arbetat också. Vi sjöng igenom vår repertoar av gamla godingar som Without Your Love, All Of Me, I Can´t give You Anything, Georgia, Misty m fl. Sen satt vi och försökte komma på några nya gamla godingar som vi kan förnya vår repertoar med.

På söndag så var vi i skogen med Freja. "Det ska böjas i tid, det som krokigt skall bli" och eftersom hon är tänkt att bli jakthund som måste hon ju vänjas vid skogen! Hon sprang inte många meter ifrån oss, och tur var ju det för vi såg en stor rovfågel som cirkulerade ovanför oss!
På kvällen hade vi teaterträning. Vi spelade igenom hela pjäsen med sång och allt och tog tid. Det blir en 2,5 timmes föreställning (med fikapaus inräknad). Hoppas publiken orkar med!

Valpen Freja är en underbar liten vovve! Hon är jättego, alltid glad och väldigt självständig. Hon har en egen vilja, det ser man redan! Hennes husse, som sa innan hon kom till Seskarö att hon inte skulle få sova i sängen, tog henne i sängen första natten. Hon sov en natt med mig, med sitt huvud på min kudde,  och det var så mysigt att ligga "nos mot nos" med henne.  

Ikväll ska vi gå på storseans med Terry Evans! Kanske jag får veta vem det var som strök mig över håret igårkväll när jag hade lagt mig!

Kvällstankar!

Publicerad 2008-05-16 23:18:36 i Allmänt,

Läste nyss en rubrik i Aftonbladet där Victoria Beckham blev citerad, "Jag kan inte tänka utan höga klackar". Jag säger bara "Suck"! Vad är det som gör att höga klackar hjälper hjälper henne att tänka? Kanske luften blir tunnare ju högre upp hon kommer på sina klackar och att tankarna då lättare kommer fram? Vad som förvånar mig är att någon överhuvudtaget ids citera ett sådant uttalande! Finns det verkligen inga riktiga nyheter längre? Tidningarna är ju fulla av trams och smörja om vad kändisar har gjort och sagt och druckit och ätit etc. Aftonbladet och Expressen har samma nyheter som Hänt Extra och Svenska Damtidning. Hemmets Veckotidning, Icakuriren och Land har intressantare nyheter t.o.m! 

Skvallertidningarna får kändisarna att verka så korkade! Jag menar, hur dum får man vara om man som kändis spelar in en privat porrfilm eller tar erotiska bilder som sedan blir stulen/stulna och hamnar i skvallertidningarnas händer eller ute på nätet? Hur kommer det sig egentligen att den dator som dessa filmer/bilder finns i, oftast blir stulen? Lär dom sig inte att man inte ska låta såna filmer och bilder ligga kvar i datorn? Varför tar man dessa bilder överhuvudtaget? Det är ju ingenting man förstorar och hänger upp på väggen direkt. Eller sätter in i familjealbumet! Man kanske måste ha bildbevis på att man faktiskt haft sex nån gång?

Och alla dessa modereportage! Jag struntar i vilka klädmärken som är INNE eller UTE! Huvusaken är väl att jag inte fryser häcken av mig. Jag har kommit fram till att jag inte är modemedveten. Motsatsen till modemedveten borde väl kanske heta modemedvetslös?

Jag har varit på en kvällspromenad med Troy igen. Tyvärr så är inte Troy min nya kille! Han är en toypudelhanne som ägs av min kusin. Hon är utomlands för tillfället.

Nu ska jag gå och smaska på en härlig, nybakad chokladkaka, typ kladd, med apelsinsmak.

Ihågkommen!

Publicerad 2008-05-15 23:32:20 i Allmänt,

Nu är uppdraget med att hämta valpen Freja på Arlanda slutfört! Det var en ganska hysterisk tisdag. Iväg till Kallax för att åka ner till Arlanda med flyg. Fika på Arlanda. Träff med kennelägarna. Skriva papper. Packa valp i väska. Flyga tillbaka till Luleå. Puh!  Resan gick bra! Freja sov hela flygresan och vi blev inte utkastade! från planet. Tisdagen gick flygande fort, kan jag då säga! Freja är en urgullig liten beagletjej som snabbt  tydde sig till sin nya familj.

Jag köpte en dricka och en bulle på ett fik på Arlanda och satte mig och läste en bok en stund innan kennelägarna kom. Det kom en karl och satte sig i bordet brevid mitt. Han fikade och läste också. Vi hade väl sutit där vid varsitt bord ca 20 - 30 min när jag tittade upp från boken, lutade mig fram och bröt loss en bit från min bulle. Då säger han "Ursäkta mig, men är du inte från Haparanda"! Jag tittade upp på honom och tänkte "vem fan är det här?" när det plötsligt klack till! Han hette Pertti, var nåt år äldre mig, jag hade gått gymnasiet med hans syster, sist jag träffade på honom var så där en 20 år sedan när min kusin bodde i ett hyreshus i Sävast och jag for ditt för att hälsa på henne, vi sprang  på varann utanför huset där Maria bodde och det visade sig att han bodde i samma hus som Maria. Det är rätt häftigt när man stöter på folk från tonårstiden. Jag blir alltid lika förvånad över att jag blir igenkänd och ihågkommen överhuvudtaget!

Jag höll på att glömma bort sångträningen med Olga idag! Jag har så mycket att göra på jobbet just nu och jag hade tänkt jobba över när det plötsligt slog mig att "Fan! Vi har ju sångträning ikväll!" Så jobbaöver-planerna gick om intet. Nå, det kommer nya dagar som jag kan jobba över på.

Ikväll har jag haft träff med Troy. Vi gick på en promenad ner till stranden och kollade vattenståndet i älven.

Nej, nu är jag trött och behöver min skönhetssömn (hahaha)

Natti Natti!

Scen-drag!

Publicerad 2008-05-12 22:40:03 i Allmänt,

Så har det blivit måndag igen. Äntligen! (Skojade bara) Helgen gick, som alltid, i rasande fart. Har egentligen inte hunnit göra något , känns det som, men tiden gått fort i alla fall. 

I lördagskväll provade jag att somna mitt i nån film (kommer inte ihåg vad jag tittade på för nåt)i min nya soffa. Det gick jättefint!

Igår hade  Dramix-gänget träning och vi sjöng  "järnet"! Vi hade 3 timmars intensiv sångträning och jag (som hade lite ont i halsen men sjöng ändå) var rejält hes när jag kom hem. Uppvärmningen var omfattande och sen tog vi i så fönsterrutorna skallrade. Det är väl sånt man kan kalla Scen-drag? Sussi och jag klämde i med "I hate myself for loving you" och "Show must go on". Får jag bara kläm på andra stämman i refrängen på "Show.." så......Igår  fick jag tydligen en släng av tondövhet när vi sjöng den för jag lyckades inte hitta den. Stämman,alltså.

Imorse fick jag ett äkta sen-drag när jag befann mig i fikarummet. Jag fick hoppa upp och stampa för att det skulle släppa. Anna-Lena, som satt inklämd i soffan, tyckte att jag kunde göra lite nytta och hämta en påtår kaffe åt henne när jag ändå stod upp. Hon är nog medlem i Bussiga Klubben !

Imorgon flyger jag ner för att hämta valpen Freja på Arlanda. Är faktiskt lite orolig för hur det går. Kommer ihåg hur Molly lät när hon åkte bil de första gångerna. Freja har tydligen ingen bilvana och knappast någon flygvana heller! Som tur är så tar det inte mer än dryga timmen och förhoppningsvis så blir vi inte utkastade från planet! 

 

Du bist mein sofa...

Publicerad 2008-05-10 12:59:55 i Allmänt,

...sjöng Frank Zappa nån gång på sjuttiotalet på LP:n "One Size Fits All". Likaså  jag idag! Min nya soffa är på alltså på sin plats! Tack vare Mattias och Rikard .

Jag fick ett tips att jag skulle linda in den i gladpack innan ev vinkväll, men det blir ju så varmt i baken att sitta på gladpack! Jag fick en annan idé av en annan kommentar. Vitt vin!  Vitt vin i en vit soffa borde väl inte vara så farligt om man skulle råka spilla? Fläckarna borde ju inte bli så tydliga då.  Men jag behöver nog inte vara så orolig för någon vinkväll är inte inplanerad i den närmaste framtiden. I nuläget är nog choklad det farligaste för min soffa. Och då är risken stor att det är jag själv som smutsar ner. Jag kanske borde köpa brun klädsel? Eller övergå till vit choklad?

Sofflös!

Publicerad 2008-05-08 23:06:27 i Allmänt,

Jag är sofflös! Nej, inte sufflös.... Soff-lös! Jag har alltså avsaknad av soffa! Hur det kan komma sig? Tja, en förklaring kan ju vara att jag har kastat ut den.... Vilket jag också gjort! Ja ble ba så föbannad på soffjäveln å hiva ut den!  Nej, sanningen är att jag har burit ut min soffa och kört den till ändstation, The End-station, sopstation alltså! Nu hoppas jag att mina två starka systersöner ska komma och bär in min nya, vita, Ektorps två-sits-bäddsoffa som jag får köpa av en kollega. Sen tror jag att jag ska bjuda in några kompisar så vi kan spilla rödvin i soffan. Det blir så kul som man gör det!

Denna dag har varit fylld av stress. Inget bra....Det har varit fullt ös på jobbet från det att jag landade med ändan på kontorstolen tills jag sprang med andan i halsen till cykeln för att hinna till apoteket innan jag skulle hem för att hinna föra soffan innan jag skulle på sångträning! Fy för att gå på apoteket när man är stressad! Ja men, det är ju som om tiden stannar upp när man kommer in där! Allt går i slowmotion! Jag var så stressad när jag satt där så jag höll på att gå i bitar! Jag hann, konstigt nog, med allt jag hade tänkt ikväll, förutom att äta. Det gjorde jag vid 22-tiden först.

Min ex-sambo ska köpa hund och jag får bli hundens gudmor:-) Det är jag som ska flyga ner till Stockholm och hämta hunden åt honom på tisdag. Jag kommer inte att lämna Arlanda, de kommer dit ut med hunden. Sen åker jag raka vägen hem igen.
Hunden är en 11 veckors Beagle-tik som heter Freja. Hon kommer aldrig att kunna ersätta Molly, som dog för snart ett år sedan. Men förhoppningsvis kommer hon att bli en bra kompis, hon också!

Idag har vi haft sångträning med Olga. Den timmen går alltid för fort! Idag har visserligen alla timmar gått för fort men jag hade velat sjunga mer!

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om min nya soffa!

Godnatt!

Desperate Houswifes och nerver!

Publicerad 2008-05-06 22:32:28 i Allmänt,

Så har man nu lämnats i denna fruktansvärda ovisshet!.....Vem var det som fick kasta in handduken i "Desperate Houswifes"? Vems make var det som fick  lämna in? Hur ska vi nu överleva till nästa tisdag? Detta är ju fruktansvärt! 

Idag har jag varit på Sunderbyns sjukhus och fått mina nerver röntgade. Det är någonting som gör o n t...........jävligt o n t!!! Läkaren var mycket förbryllad över mitt fall. Jag har någonting som jag egentligen inte kan ha (och då snackar jag inte testiklar). Jag har någon konstig åkomma som orsakar någon konstig skada främst i min högra hand. Läkaren tittade på mig med en allvarlig blick, sedan log han lite och sa att "Du är en mycket mystisk person". Jag lovade (mer eller mindre) att jag skulle skänka min kropp till vetenskaplig forskning. Efter min död, givetvis!!

Varför kan jag inte vinna lite pengar nån gån? Nej då! Men nån mystisk åkomma som inte har nåt namn ännu men som kanske drabbar 1 på 5 miljoner, DET får jag!

Min nya kärlek Revaxör!

Publicerad 2008-05-04 21:53:29 i Allmänt,

Jag har haft ett smällande ljud i mitt ena öra en längre tid och idag blev jag less och droppade i lite Revaxör. Där låg jag med andra örat mot kudden så att Revaxöret inte skulle rinna ut när min mobil ringde! Det var lite svårt att svara när jag knappt kunde röra huvudet., så jag förklarade till Anna-Lena som ringde att . "Jag låter konstig för jag ligger med Revaxör".  Anna-Lena hörde inte riktigt ordet "revaxör" så hon trodde att jag hade sagt namnet på nån kille och blev lite chockad över att jag sa det bara rakt ut! 

Så var det alltså söndagkväll igen och vad har hänt i helg? 
Fredag: Jag var med Pia på KGB.
Lördag: Jag var med morsan och krattade i stugan. Anna kom på kvällen och hälsade på och vi frossade på en paj som Anna hade med sig.  Vi kan även ha varit vittne till ett ev inbrott i förrådet i huset jag bor i!?
Söndag: Jag låg med Revaxör. Teaterträning på kvällen. Letade efter min jacka som jag hade sett sist på lördagen när jag for till stugan, hittade den i stugan på bron.

Visst är mitt liv spännande ? Det är ju så man smäller av!

Lysande utsikter!

Publicerad 2008-05-03 19:11:56 i Allmänt,

Idag har jag gjort min dotterliga plikt och varit med min mamma till stugan i Nikkala. Det var alldeles vindstilla och jättevarmt! Helt otroligt för att vara 3:e maj! Vi krattade ihop lite jox som höststormarna lämnat kvar på stranden. Sen, efter utfört arbete, satte vi oss i solgasset och intog en kopp choklad och bulla och njöt av solen, värmen och utsikten.  Här får ni en bild på utsikten sommartid!

En plats att längta till.

Jag borde läsa manus nu, men jag orkar inte. Jag spar det till imorgon! Vi har teaterträning imorgonkväll och eftersom jag missade förra söndagens träning pga att min dotters pojkvän brutit foten så känner jag att jag måste göra dubbelt så bra ifrån mig imorgonkväll.

Häv ö najs ivning!!

Upp till kamp...!

Publicerad 2008-05-01 22:08:09 i Allmänt,

I dag har jag varit och demonstrerat! Det var så länge sedan jag gjort nåt sånt och man var ju lite ringrostig. Det var inte bara jag som tyckte det, det var andra som kände likadant. Det var en som sa att "Det har ju inte funnits någon orsak att demonstrera på länge men NU finns det flera anledningar!". Jag sa att vi borde haft en snabbkurs i demonstrationskonst så att vi inte hade behövt känna oss så osäkra.

Sommaren kom plötsligt i år! Idag var det faktiskt sommarvärme. Jag var med A-L och tog en lång promenad. Först cyklade jag till Marielund, sen gick vi över till Torneå via Mattilaltullen, en låååång sväng kors och tvärs över Torneå innan vi vände kosan tillbaka mot Sverige igen. Puh!!
Balkongmöblerna har åkt fram igen! Vi har suttit och ätit middag ute på balkonen. Ugnstekt lax under pepparrotstäcke och potatis. Smaskens!

Om

Min profilbild

Åsa

Årsmodell -63, 3 barns mor, teaterapa som helst bara vill sjunga och dansa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela