AsaLindgren

"Irrar runt i universum"

Blogg-torka och fantasi-förlust:(

Publicerad 2009-02-17 14:59:38 i Allmänt,

Vettetusan vad som har hänt med mig men jag har ingen ork eller lust att försöka få ihop någonting läsvärt. Operationen verkar ha tagit knäcken på mig. Ja, åtminstone på fantasin! Jag hade tänkt att jag skulle skriva på ett nytt manus under sjukskrivningen, men än har inspirationen inte infunnit sig!  T.o.m. bloggen har hamnat i dvala!

Jag är så trött, trött, trött. Skulle kunna sova dagarna igenom, känns det som. Ja, det finns ju inte så mycket mer att göra när man inte kan gå. Jag orkar inte ens läsa böcker f.n. Det blir att jag blir liggande i soffan och bara dum-glor på TVn hela dagen. 
Jag tror att jag hade behövt frisk luft men det är ju otänkbart eftersom jag inte tar mig nerför trapporna utan hjälp. Och ute på balkongen är det för mycket snö.

Suck......
 

Kommentarer

Postat av: MorsanBaloo

Publicerad 2009-02-17 17:29:36

Ja men så där kan du ju inte ha det! Först och främst tvingar du någon att komma o ta ut dig minst varannan dag. Sen tvingar du dig själv att börja skriva på manuset, typ på torsdag. Har du testat ladda ner ljudböcker? Att surfa är ju också jäkligt bra tidsfördrift. ;) Och pussel är ju såå kul! Har du pussel, gillar du pussel? Ska jag komma och dumpa dit några? Eller bara vanligt pyssel o knåp. Du kan göra färdigt födelsedagskort för tre år framåt. :)

Postat av: Mig själv

Publicerad 2009-02-17 19:26:58

Tack för din omtanke Fia! Jag har försökt att tvinga mig själv att skriva men det finns ingen inspiration för tillfället. Jag har lyckats plita ner 2 hela rader (wow!) på 1 vecka. Jag har planerat att lägga ett pussel men jag har inte orkat plocka fram det (visst är jag hopplös?). Imorgon åker jag till min syster i Nikkala och är där till söndan (hon fyller 50 år o har fest på lördag). Förhoppningsvis kommer jag mig ut några gånger när jag är där!

Postat av: Kajsa

Publicerad 2009-02-25 12:15:11

Hoppas du känner dej bättre nu!/Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åsa

Årsmodell -63, 3 barns mor, teaterapa som helst bara vill sjunga och dansa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela