AsaLindgren

"Irrar runt i universum"

Lååång startsträcka!

Publicerad 2009-05-26 15:03:47 i Allmänt,

Jag har upptäckt att jag är ganske feg. Vad jag än företar mig så måste jag tänka mig noga för. Så när förändringar sker i mitt liv så är det en ganska lång startsträcka innan jag lyfter.
Som nu det här med mitt jobb! Jag funderar och grubblar över vilken väg jag ska ta. Under tiden så har andra människor i min omgivning hunnit byta jobb och ändra riktning på sina liv flera gånger om! Det är ju visserligen lite svårt för mig att ta något steg än när man inte har fått uppsägningen i handen än, men jag vill ha lite framtidsplaner. Om man får något att se fram emot så känns ju livet lite lättare.

Igår sprang jag på en gammal klasskompis som jag inte sett på nästan 14 år. Det var Barbro som numera bor på Gotland. Hon var sig lik. Jag blir alltid lika fascinerad när jag träffar på nån som jag inte sett på gud-vet-hur-länge och det känns som om man träffat personen alldeles nyligen! Det är så himla kul att se att man inte behöver förändras bara för att man t.ex.  flyttat, gjort karriär eller bara blivit äldre.  Barbro och jag kom överens att vi skulle träffas igen när hon kommer hit upp under sommaren.

Igår var jag och såg när min yngste son deltog i en simtävling. Det var bara en liten klubbtävling men det var Eriks första och han vann bröstsim i sin klass! Mycket roligt med tanke på att han inte tränat mer än nån månad.

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åsa

Årsmodell -63, 3 barns mor, teaterapa som helst bara vill sjunga och dansa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela