AsaLindgren

"Irrar runt i universum"

Dramaze!!

Publicerad 2009-01-05 19:27:25 i Allmänt,

Vår teaterensamble har bytt namn! Nuförtiden heter vi "Dramaze"! Anledningen till namnbytet är att vi nu blivit en egen, självständig förening samt att om man sökte på nätet på Dramix så dök det upp information om nåt sorts armeringsjärn (eller något liknande) som hette Dramix i massor. Vi vill ju bli hittade lätt och enkelt så därför tog vi nåt som inte ännu fannas på nätet! Dramaze! Smaka på det du! En blandning av dramatik och förmåga att förvåna!

Men, i alla fall, nu pågår repetitioner inför våra föreställningar av "I`m gonna marry vinnie Vincent" den 23:e och 30:e januari. Imorgon ska vi träna i ottan och sen efter det åker vi in till stan för att inspektera scenen. 

Jag måste bara få säga att jag är själaglad att få tillhöra denna lilla teatergrupp bestående av 5 mogna kvinnor med härlig humor. Man får alltid flera tillfällen till hejdlöst gapskratt när vi träffas! Det är verkligen som "balsam för själen" att få tokskratta tills man kiknar! Livet vore gråare och tristare utan mina vänner i Dramaze!

So long!
Kommentarer

Postat av: Sussi

Publicerad 2009-01-06 18:07:11

Tackar och bugar. Detsamma!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åsa

Årsmodell -63, 3 barns mor, teaterapa som helst bara vill sjunga och dansa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela