AsaLindgren

"Irrar runt i universum"

Blogg-torka och fantasi-förlust:(

Publicerad 2009-02-17 14:59:38 i Allmänt,

Vettetusan vad som har hänt med mig men jag har ingen ork eller lust att försöka få ihop någonting läsvärt. Operationen verkar ha tagit knäcken på mig. Ja, åtminstone på fantasin! Jag hade tänkt att jag skulle skriva på ett nytt manus under sjukskrivningen, men än har inspirationen inte infunnit sig!  T.o.m. bloggen har hamnat i dvala!

Jag är så trött, trött, trött. Skulle kunna sova dagarna igenom, känns det som. Ja, det finns ju inte så mycket mer att göra när man inte kan gå. Jag orkar inte ens läsa böcker f.n. Det blir att jag blir liggande i soffan och bara dum-glor på TVn hela dagen. 
Jag tror att jag hade behövt frisk luft men det är ju otänkbart eftersom jag inte tar mig nerför trapporna utan hjälp. Och ute på balkongen är det för mycket snö.

Suck......
 

Vad gör man....

Publicerad 2009-02-02 17:38:34 i Allmänt,

...när man inser att en person fått fel uppfattning om en? Det spelar nog ingen roll att man försöker visa sin rätta sida, för den här personen har ju redan fått sin uppfattning.
Nå, nu är jag ju i den åldern där man inser att det inte är någonting man kan göra åt det, skadan är ju redan skedd! Men......det känns lite trist.

Succe? Jomenvisst!

Publicerad 2009-02-01 23:43:49 i Allmänt,

Så nu har vi haft våra två föreställningar på Folkan i Happis och det blev succe bägge gångerna! Nåt annat kan man inte säga:) Fullsatt bägge gångerna! Jag är så himla glad att det gick så bra som det gick! Men man känner sig lite avslagen så här efteråt. Det går åt så mycket energi men man får oxå så mycket energi tillbaka men sen efteråt så känns det som om man hamnar i vaccum.

Jag blev så glad över Sofia på Målarstigens kommentarer om vår föreställning! Sådana ord gör att det är mödan värt:)

Ikväll har Linnea övningskört. Det var första gången på hela vintern och jag trodde nästan att vi måste börja om från början...Men snacka om att jag blev förvånad när det gick bättre än någonsin tidigare! Jag var tvungen att fråga om hon har tjuvlånat min bil och övat när jag inte har varit med;)

Nu på torsdag (den 5:e) ska jag opereras i andra foten. Usch.....jag är lite orolig! Nu blir jag isolerad igen i flera veckor, sittandes här hemma i rullstolen. Jag är inte van att vara beroende av andras hjälp och det är svårt att lära sig be om hjälp till sånt som man annars själv gör i en handvändning.

Nu måste jag gå o lägga mig! Jobb imorgon!

Om

Min profilbild

Åsa

Årsmodell -63, 3 barns mor, teaterapa som helst bara vill sjunga och dansa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela