AsaLindgren

"Irrar runt i universum"

Spik i foten...

Publicerad 2008-09-05 22:24:39 i Allmänt,

...hade jag inte men stift sa dom att det var, även om det såg ut precis som spik. Idag har det alltså gått tre veckor sedan operationen och det var dags att plocka bort suturer och "stift". Så jag begav mig till vårdcentralen för att få detta åtgärdat.
"A pice of cake" trodde jag, men så var det inte! Stiften satt så förbannat hårt så att dom var tvungen att be en extra läkare med mera kraft i nyporna komma in och hjälpa till att dra. Ont gjorde det också! Jag trodde stortån skulle slitas loss! Jag hade fått flera sprutor bedövning men det gjorde ont i alla fall. Det var två spikliknande "stift" på 3-4 cm långa som satt fast i tån.
Min son Kalle var med mig som stöd. Han höll mig i handen och påminnde mig att jag skulle andas. Det var så himla skönt att ha honom där. 

Jag brukar inte skriva så mycket om mina barn men det beror på att jag är rädd att jag lämnar ut mer om dom än vad dom önskar. Ni vet ju hur det är när dom kommer upp i "jag skäms ihjäl!"-åldern? Då är ju allt jättekänsligt och jag vill inte riskera att råka såra dom! Men som alla mammor (de flesta i alla fall) så älskar jag mina barn mer än allt annat i världen och tycker att dom är tre alldeles underbara människor (jag kan inte säga små människor längre för bägga pojkarna är huvudet längre mig).

Nej, nu ska jag gå och glo på TV!
Good Night!

Kommentarer

Postat av: Kajsa

Publicerad 2008-09-06 08:43:25

Men fy så hemskt! Skönt att ha det gjort i allafall. Hur är det nu då? Kan du stödja dej på foten nu?

Postat av: Mig själv

Publicerad 2008-09-06 11:40:54

Hej Kajsa!

Jo, jag kan stödja mig lite grann på foten nu. Men det tar sig (sa kärringen när det brann i håret:-))! Snart springer jag!

Postat av: johan

Publicerad 2008-09-08 11:26:25

AJ!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åsa

Årsmodell -63, 3 barns mor, teaterapa som helst bara vill sjunga och dansa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela