AsaLindgren

"Irrar runt i universum"

Ris

Publicerad 2008-11-20 22:54:56 i Allmänt,

Idag har jag känt mig lite mobbad av en person i min omgivning som tydligt visade att jag inte hör till! Det började med snäsiga ord åt mig på morgonen. Till alla andra runt omkring mig så var det leende och uppmuntrande ord men när jag hade en sak att säga så kom det: "Du får vänta på din tur! Jag måste prata med (piiip) först!!" mycket snäsigt och irriterat! Det hade varit helt ok och förståeligt om jag hade avbrutit någon eller så men det gjorde jag inte! Jag borde ha skrikigt "Jag kan ju FÖR FAN inte läsa tankar! Hur FAN skulle jag ha kunnat ana att du skulle säga nåt åt (piip) just nu?" Jag borde ha gjort det men istället blev jag tyst och ville inte säga någonting alls.
Sen fortsatte det under dagen med att personen gick runt och var så trevlig mot alla och pratade på.....men inte mot mig. Jag fanns inte.

Nu känner jag den här personen och vet att personen har dagar när humöret absolut inte är på topp! Men vad ger det personen för rättigheter att vara taskig mot mig? Varför ska jag tåla det? Och denna person är inte den enda som tror att man kan säga  vad som helst och bete sig hur som helst mot mig och att jag bara ska tåla det. Det är det som är det märkliga! Jag respekterar och visar  andra människor hänsyn. Kan jag inte få det då tillbaka?

Nej! Till alla er som tar er friheten att vara taskiga mot mig vill jag säga: SKIT PÅ ER!


Nu har jag ju tur och lycka att alla inte är såna och till er andra vill jag ge en JÄTTEKRAM

Kommentarer

Postat av: Kajsa

Publicerad 2008-11-21 17:43:16

Vilken jävla skitkorv! Alla har vi väl våra dåliga dagar men det ger oss inte rätt att vara otrevlig mot andra!/Trevlig Helg!

Postat av: Kajsa

Publicerad 2008-11-21 17:45:12

Men vad fan, vart tog min kommentar vägen...Nåja så här skrev jag: Vilken jävla skitkorv!!! Alla kan vi ha en dålig dag men det får fan i mej inte gå ut över i detta fall dej!/trevlig helg................jag ändrade lite på slutklämmen...:=)

Postat av: MorsanBaloo

Publicerad 2008-11-21 19:04:03

Nä fyy vad lågt...och jag antar att det är en vuxen person du pratar om... Det är ju en sak om nån har en riktigt dålig dag o är snäsig o otrevlig mot alla, men om den bara är det mot en person,ja då är det ju faktiskt nåt som den personen väljer. Alltså inget som "bara" alla närvarande känner av.

Skaka av dig surbullens taskiga vibbar och njut av helgen.

Postat av: veronica

Publicerad 2008-11-21 21:12:39

Fy vad taskigt, så gör man bara inte!

Jättekram till dig med!

Postat av: johan

Publicerad 2008-11-22 10:21:35

Det finns ´ju ett ordspråk som säger: behandla andra som man vill bli behandlad själv...så ja antar att surkorven vill bli behandlad...som en..ja just de surkorv...that stinks. jo sådana personer finns det överallt å lika irriterad blir man varje gång...grrr. hoppas du får en bra start på lördagen.Tjing

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åsa

Årsmodell -63, 3 barns mor, teaterapa som helst bara vill sjunga och dansa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela